• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

PASSIE, ENERGIE & KWALITEIT. DAT IS WAT JE KRIJGT ALS JE BIJ DOLORES IN DE LES STAAT. 

Als klein meisje droomde Dolores al van een eigen dansschool. Na haar dansopleiding is zij ook haar droom achterna gegaan. De ambitie om een dansschool op te richten, waar iedereen die welkom is, zou voelen, steeds groter wordt. Toen zij 17 /18 jaar oud was, is Dolores begonnen met haar hobby uit te breiden.
In het jaar 1998 huurde zij een zaaltje waar zij begon met een klein groepje leden. Dit groeide al snel uit tot een grotere groep. Op een dag zei iemand tegen haar dat haar flyer, waar een foto van haarzelf op stond, met de hand geschreven tekst eromheen, er stom uit zag en dat zij er nooit leden me binnen zou halen. Dit vond zij niet leuk en riep toen: wacht maar! Op den duur komen er steeds meer leden en is zij in het jaar 2000 verhuisd naar een andere locatie. Het Zicht 97 in Den Haag. De dansschool was hier erg knus. De kinderen en jongeren die zich hier erg op hun gemak en vertelden dan ook dat dit hun 2e thuis was en is!
Dolores is erg trots op wat ze op haar 17-jarige leeftijd heeft bedacht, nu onderdeel van hun leven is. De sfeer bij Dansschool Dolores is dan ook anders dan bij andere dansscholen. In de maand juli 2017 was het tijd om naar een groter pand te verhuizen. De dansschool waar zij 17 jaar met veel plezier haar lessen heeft gegeven, werd te klein en de groepen te groot waardoor er geen plaats meer was voor nieuwe leden en nieuwe ontwikkelingen. Na lang te hebben gezocht naar een nieuwe locatie, (wat niet gemakkelijk was omdat een dansschool nogal wat eisen heeft) had Dolores ongeveer een twee maanden te tijd om te verhuizen en te verbouwen wat toch is gelukt.
Uiteindelijk is het haar gelukt om een nieuwe dansschool te vinden; op tijd en nog veel mooier dan de locatie ervoor.

 

                                                         

NAAST HAAR PASSIE VOOR HET DANSEN HEEFT DOLORES OOK RUIME ERVARING IN HET GEVEN VAN MOTIVERENDE FITNESSLESSEN. PERSOONLIJKE AANDACHT STAAT TIJDENS HAAR LESSEN CENTRAAL. ZIJ ZAL JE MOTIVEREN OM HET BESTE UIT JE TE HALEN IN DANS OF IN FITNESS!

 

De dansschool is gevestigd aan de Kerketuinenweg 63.
In het gebouw: De Campus (de grootste boulderhal van Nederland) op de 1e verdieping.
Het is een veilige en sociale ontmoetingsplaats voor jong tot oud. 
Met veel plezier kijkt Dolores uit naar de toekomst van haar nieuwe dansschool.