• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

 

Dansschool Dolores produceert ieder jaar aan het einde van het seizoen een professionele Theatershow waarin alle leerlingen de mogelijkheid krijgen om in de spotlight te staan. Zo hebben wij de afgelopen 17 jaar in verschillende theaters onze eindvoorstelling gegeven wat begon in theater de leuninkjes, theater de veste, het stadstheater, en in het Lucent danstheater. Voor alle dansers een onvergetelijke ervaring waarbij iedereen met echte theaterschmink en mooie kostuums ten tonele verschijnt.
Alle leerlingen van jong tot oud krijgen de kans om met deze show mee te dansen. De organisatie voor deze show is enorm complex en vergt dan ook veel voorbereidingstijd. Dolores maakt haar eigen geluidsmixen en zorgt ervoor dat de gehele theatershow passend doorloopt zonder stops. De voorstelling zal dus geen minuut vervelen en vliegt aan het publiek voorbij. Zo hebben haar leerlingen ook de kans om podiumervaring op te doen wat elk jaar weer een groot succes is!  

                 

Generale Repetitie kinderen t/m 12 jaar       zaterdag    23-06-2018     Tijd: 10.00 -13.00 uur
Generale Repetitie vanaf 13 jaar                             zondag    24-06-2018     Tijd: 19.00 - 22.00 uur

De Gen.Rep vind plaats in de dansschool!  

De leerlingen die hieraan mee willen doen worden verzocht hiermee rekening te houden met het boeken van hun zomervakantie.                      

 

 Foto album 2017

 Foto album 2016

 Foto album 2015