• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

BOOTCAMP voor Beginners!

BBB is toegankelijk voor iedereen!

Tijdens de BBB groepslessen pakken we de 3 belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk            Buik, Billen en Benen!

Deze workout is anders dan de meest gegeven BBB lessen! Waarom anders?

In een uur tijd daag ik jou uit om al je belangrijke spiergroepen met de ideale combinaties met behulp van cardio en de beste krachtoefeningen om je lichaam en geest te versterken, EN om zoveel mogelijk calorieën te verbranden om het maximale effect te behalen. Het overtollige vet zal hierdoor snel verdwijnen.

BBB is vooral zeer populair bij de vrouwen, omdat de meeste vrouwen deze "probleemzones" willen aanpakken.

Elke week wordt er een ander type les gegeven op fantastische muziek waarbij er thema’s worden gebruikt van de jaren 90 tot heden. We maken hierbij gebruik van diverse materialen. De lessen zijn bijzonder gevarieerd, waarbij veel aandacht wordt besteed aan conditieverbetering en spierversteviging.

(De perfecte workout voor personen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken)

 

BBB iets voor mij?                                                                                                                                                                                                                                      

Iedereen kan met deze lessen meedoen. Het is eenvoudig te volgen, geen moeilijke pasjes en goed voor de beginner maar ook voor gevorderden. Door de variatie aan oefeningen en het kunnen bepalen van je eigen intensiteit is BBB een zeer toegankelijke groepsles. Dus of je nu jong of oud bent een beginner of gevorderde, BBB is toegankelijk voor iedereen! 

 

Wat moet ik meenemen?

Neem een flesje water mee, een handdoek, sportschoenen en draag comfortabele kleding.

 

Ben jij degene die deze uitdaging aan durft te gaan ?

Schrijf je dan zo snel mogelijk in door het deelname formulier in te vullen. Voor meer informatie, mail naar info@dansschooldolores.nl